اصحاب الجنّة

مسائل فقهی ،احکام وعقیده

اصحاب الجنّة

مسائل فقهی ،احکام وعقیده

نماز ودعای استخاره

 روش نماز ودعای استخاره گونه است(درادامه مطلب بخوانید)

 

نماز استخاره:
شخصی مسلمان وقتی میخواهد در امر مهم و یا کاری ضروری اقدام نماید مانند: ازدواج، سفر، تجارت، و امثال آن. طریقه مسنونه این است که دو رکعت نماز به نیت استخاره اداء نماید و بعد از ختم نماز دعایی که دراین مورد از آنحضرت - صلى الله علیه وسلم - روایت شده بخواند و حاجت خود را طلب و در باره رسیدن به مقصد خود از خداوند - جل جلاله - استعانت بجوید و بعد از میلان قلبی بطرف همان چیز آنرا عملی نماید.

دعای استخاره:

«اللَّهُمَّ إِنِّیْ أَسْتَخِیْرُکَ بِعِلْمِکَ، وَأَسْتَقْدِرُکَ بِقُدْرَتِکَ، وَأَسْأَلُکَ مِنْ فَضْلِکَ الْعَظِیْمِ، فَإِنَّکَ تَقْدِرُ وَلاَ أَقْدِرُ، وَتَعْلَمُ وَلاَ أَعْلَمُ، وَأَنْتَ عَلاَّمُ الْغُیُوْبِ، اللَّهُمَّ إِنْ کُنْتَ تَعْلَمُ أَنَّ هَذَا الأَمْرَ وَیُسَمِّیْ حَاجَتَهُ خَیْرٌ لِیْ فِیْ دِیْنِیْ وَمَعَاشِیْ وَعَاقِبَةِ أَمْرِیْ أَوْ قَالَ: عَاجِلِهِ وَآجِلِهِ فَاقْدِرْهُ لِیْ وَیَسِّرْهُ لِیْ ثُمَّ بَارِکْ لِیْ فِیْهِ، وَإِنْ کُنْتَ تَعْلَمُ أَنَّ هَذَا الأَمْرَ شَرٌّ لِیْ فِیْ دِیْنِیْ وَمَعَاشِیْ وَعَاقِبَةِ أَمْرِیْ أَوْ قَالَ: عَاجِلِهِِ وَآجِلِهِ فَاصْرِفْهُ عَنِّیْ وَاصْرِفْنِیْ عَنْهُ وَاقْدِرْ لِیْ الْخَیْرَ حَیْثُ کَانَ، ثُمَّ أَرْضِنِیْ بِهِ» (صحیح بخاری).


ای بار الها! طلب خیر میکنم ترا به یاری علم تو، و طلب قدرت میکنم از تو بوسیله قدرت (کامله) تو، و سوال میکنم ترا از فضل بزرگ تو، همانا تو صاحب قدرتی و من قدرتی ندارم، و تو می دانی و من نمی دانم، و تو داننده غیبهایی، ای بار الها! تو می دانی که این کاری را که من به آن تصمیم گرفتم در امر دین من و دنیای من و انجام کار من بخیر من است، آنرا برای من مقدر کن و آسان بگردان، و من را به آن کار برکت و افزونی ده، ای بار الها! تو می دانی که این کار را که من به آن تصمیم گرفتم در دین من و دنیای من و انجام کار من به ضرر من میباشد آنرا از من باز گردان و مرا از آن، و برای من نیکی را هرجاییکه باشد مقدر نما، و مرا به آن راضی بگردان).

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.